De boeken van Santa Montefiore op volgorde (2024)De affaire

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (1)

40

De affaire

Tijdens een dinertje ontmoet Angelica, die een succesvol kinderboekenschrijfster is, de charmante Jack. Hij is eigenaar van een wijngaard in Zuid-Afrika en heeft de reputatie van rokkenjager. Angelica voelt zich zeer gevleid door zijn aandacht waardoor ze zich op en top vrouw voelt. Na hun ontmoeting zetten ze hun onschuldige flirt voort per email - dat kan toch zeker geen kwaad? Ze zou tenslotte nooit haar stabiele huwelijk en het geluk van haar kinderen op het spel zetten.

Maar dan moet Angelica naar Kaapstad voor de promotie van een van haar boeken en wordt de affaire serieus. Ondanks haar schuldgevoel geniet Angelica met volle teugen. Op hun laatste dag samen bekent Jack dat hij ongeneeslijk ziek is; door het samenzijn met Angelica heeft hij zijn naderende dood even kunnen vergeten. Geschokt en met een gebroken hart keert Angelica terug naar Londen, vastbesloten om dan in ieder geval haar huwelijk te redden.

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: The affair
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789022553206
Ebook: 9789460925627
Uitgever: Boekerij

De dochter van de imker

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (2)

32

De dochter van de imker

1937. De jonge Grace Hamblin trouwt met haar jeugdliefde Freddie, maar intussen koestert ze heimelijk een vurige liefde voor een knappe aristocraat van wie ze weet dat hij nooit van haar zal zijn. Als Freddie acht jaar later uit de oorlog terugkeert als een gebroken man die bovendien een groot geheim met zich meedraagt, loopt het huwelijk stuk.

1973. Trixie Valentine is verliefd op Jasper, zanger van een Britse rockband die de zomer doorbrengt op het kleine eilandje bij de kust van Cape Cod waar Trixie is opgegroeid. Gefrustreerd door haar beschermde, geïsoleerde jeugd vat Trixie het plan op er na de zomer vandoor te gaan met haar geliefde.

Ze wil niet zo worden als haar moeder Grace, die sinds ze haar man Freddie heeft verlaten tuiniert voor de rijkere eilandbewoners. Ze snapt niets van haar moeders obsessie met bijen en verlangt naar een groots en meeslepend leven. Tot ze erachter komt dat de zwijgzame Grace een pijnlijk verleden met zich meedraagt...

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: The beekeeper's daughter
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022573235
Ebook: 9789460239328
Uitgever: Boekerij

De Franse tuinman

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (3)

25

De Franse tuinman

Miranda Claybourne heeft grootse plannen met de enorme tuin van het landhuis waar ze met haar man en twee kinderen is gaan wonen. Ze begint vol enthousiasme, maar moet al snel toegeven dat ze geen groene vingers heeft.Dan ontmoet ze Jean-Paul, een Fransman die aanbiedt om de tuin in zijn oude glorie te herstellen. In ruil zou hij in de leegstaande cottage op het uitgestrekte terrein willen wonen.

Als ze die weer bewoonbaar gaat maken, vindt Miranda het dagboek van Ava Lightly, de vorige bewoonster. Elke avond leest ze een stukje in het dagboek, dat ze voor iedereen verborgen houdt.Miranda's man blijft steeds langer in Londen, haar kinderen zijn naar school en de tuin slokt al haar aandacht op. Ze raakt steeds meer gefascineerd door de raadselachtige Jean-Paul - wat is zijn geheim?

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: The French gardener
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789022549896
Ebook: 9789460234934
Uitgever: Boekerij

De kus

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (4)

22

De kus

Een familievakantie verandert alles - en een grote vergissing blijkt een groot geluk...

Madison heeft altijd geweten dat ze niet dezelfde vader heeft als haar broers en zussen. Maar pas toen ze achttien werd, hoorde ze voor het eerst zijn naam. En nu wil ze de man ontmoeten van wie ze haar blonde haren en blauwe ogen heeft geërfd.

Robert is een gelukkig man. Hij heeft een mooi huis, een geweldige vrouw en drie intelligente zonen. Maar Robert draagt een geheim met zich mee: achttien jaar geleden beging hij een fout. Een korte affaire resulteerde in een dochter waar niemand iets van weet.

Robert moet zijn familie na al die jaren eindelijk de waarheid vertellen. Zullen ze in staat zijn hem te vergeven en Madison in hun harten te sluiten?

De kus is een novelle over familiebanden, ouderlijke liefde en die ene ware, eeuwigdurende connectie.

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: The kiss
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789022598795
Ebook: 9789402320961
Uitgever: Boekerij

De Vergeet mij niet-sonate

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (5)

17

De Vergeet mij niet-sonate

Audrey Garnet, haar zusje Isla en hun drie jongere broers groeien op in de Engelse wijk Hurlingham in Buenos Aires. Ze hebben een beschermde, zonnige jeugd en brengen vele dagen door op de countryclub.

Als de twee vrijgezelle Engelse broers Cecil en Louis Forrester naar Argentinië komen met de bedoeling carrière te maken, raakt de kleine gemeenschap in rep en roer. Vooral de charmante Cecil is een gewilde partij. Hij voelt zich meteen aangetrokken tot de lieve Audrey.Terwijl het voor de buitenwereld lijkt alsof zij zijn liefde beantwoordt, heeft zij in werkelijkheid haar hart verloren aan Louis.

Net als Audrey besluit dat ze haar liefde niet meer wil verbergen en met Louis verder wil, slaat het noodlot toe. De Vergeet mij niet-sonate die Louis voor haar componeerde, zal voor haar een eeuwige herinnering zijn aan alles wat zij heeft moeten opgegeven.

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: The forget-me-not sonata
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789022535578
Ebook: 9789460234897
Uitgever: BoekerijDe vuurtoren van Connemara

De vuurtoren van Connemara

Nadat Ellen Trawtons leven achtentwintig jaar lang streng is geregisseerd door haar dominante, ambitieuze moeder, staat ze op het punt te trouwen met een keurige man van wie ze niet echt houdt. In een opwelling besluit ze ervandoor te gaan, naar de enige plek die ze kan verzinnen waar haar moeder haar niet zal zoeken: Connemara, in het westen van Ierland, waar haar moeder opgroeide, vertrok en sindsdien nooit meer over sprak.

In Connemara leert Ellen familie kennen waarvan ze niet wist dat ze die had, en ontdekt ze de hartverscheurende waarheid over haar moeders verleden. Ze ontmoet er ook de charismatische Conor Macausland, die vijf jaar geleden zijn vrouw is verloren toen de vuurtoren om onverklaarbare redenen door brand werd verwoest. Ellen wordt steeds nieuwsgieriger naar deze geheimzinnige Ier...

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: Secrets of the lighthouse
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022574225
Ebook: 9789460235825
Uitgever: Boekerij

De witte duif

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (7)

20

De witte duif

Het is bijna Kerstmis en Daisy en haar zesjarige zoontje vertrekken voor een week naar Daisy's ouderlijk huis op het platteland van Dorset. Ze zou moeten uitkijken naar het weerzien met haar familie die ze al twee jaar niet heeft gezien, maar haar gedachten zijn elders. Haar man Anthony blijft in Londen vanwege zijn drukke baan en Daisy vermoedt dat hij vreemdgaat.

In Dorset ontmoet Daisy Matthias, een charismatische Nederlander. Hij blaast haar liefde voor de natuur nieuw leven in en wijst haar op de kleine maar belangrijke dingen in het leven. Terwijl de aantrekkingskracht tussen hen groeit beseft Daisy dat ze voor een onmogelijke keuze komt te staan. Moet ze de oplossing van haar problemen wel zoeken in de armen van een andere man?


* Santa Montefiore schreef De witte duif speciaal voor haar Nederlandse en Belgische fans om hen te bedanken voor hun jarenlange enthousiasme voor haar boeken. De witte duif is een kort verhaal bestaande uit 85 pagina's.

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: The dovecote
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022570425
Ebook: 9789402303049
Uitgever: Boekerij

De zigeunermadonna

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (8)

25

De zigeunermadonna

Mischa Fontaine is een neerslachtige man, op zoek naar liefde en de ware zin van het bestaan. Heel zijn leven heeft - tot haar overlijden - altijd in het teken van zijn moeder gestaan.

Wanneer zij vlak voor haar dood een meesterwerk, De zigeunermadonna van Titiaan, aan het Metropolitan schenkt, is Mischa enorm verbaasd. Hij heeft nooit geweten dat zijn moeder dit schilderij bezat, en gaat op onderzoek uit. Om het mysterie rond het schilderij te ontrafelen duikt hij in het verleden van zijn moeder.

Hij weet dat zij vóór de oorlog werkte in een château in Bordeaux. In oorlogstijd namen de Duitsers het chateau echter in beslag, en Mischa was het resultaat van de liefdesaffaire van zijn moeder met een van de Duitse officieren.Verstoten door de gemeenschap, vertrokken moeder en kind na de oorlog naar Amerika om een nieuw leven te beginnen. Maar wanneer het bestaan van het schilderij Mischa ter ore komt, voelt hij een sterke drang om Bordeaux opnieuw te bezoeken.

Zijn zoektocht leidt naar de waarheid over het verleden. Als deze eenmaal is ontsluierd, vindt Mischa eindelijk rust - en liefde.

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: The Gypsy Madonna
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789022543825
Ebook: 9789460234910
Uitgever: Boekerij

De zwaluw en de kolibrie

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (9)

11

De zwaluw en de kolibrie

Rita Fairweather houdt haar hele leven al van George Bolton. Ze groeiden samen op in het dorpje Frognal Point in Devon. Samen zochten ze naar schelpen en krabbetjes op het strand en keken ze vanaf de kliffen naar de vogels.Maar door de oorlog worden ze drie jaar van elkaar gescheiden, jaren waarin de liefde voor elkaar hen op de been houdt. En als ze elkaar eindelijk terugzien verwacht iedereen dat ze snel zullen trouwen.

Maar George is veranderd, hij is snel volwassen geworden door alles wat hij heeft meegemaakt. Veel van zijn vrienden hebben de oorlog niet overleefd, en hij kan alleen nog maar verlangen naar de onschuldige jongen die hij vroeger was.Zijn moeder ziet zijn verdriet en stelt voor om naar Argentinië te gaan, naar het huis van haar zuster op de weidse pampa’s. Rita belooft op hem te zullen blijven wachten.

Op de boot naar Argentinië ontmoet George de mysterieuze Susan en hij is op slag door haar gefascineerd. Hij realiseert zich dat Rita bij zijn jeugd hoort, bij zijn oude leven, en dat hij zijn belofte aan haar zal moeten verbreken.Terwijl George in Argentinië een nieuw leven begint, kan Rita hem echter niet vergeten...

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: The swallow and the hummingbird
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789022537992
Ebook: 9789460234873
Uitgever: Boekerij

Een handvol geluk

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (10)

29

Een handvol geluk

Alle verhalen van bestsellerauteur Santa Montefiore voor het eerst gebundeld! Een handvol geluk bevat eerder gepubliceerde verhalen, maar ook nog niet eerder vertaald werk.

Sinds haar succesvolle en nog steeds regelmatig herdrukte debuut Onder de ombu-boom schreef Santa Montefiore steevast een boek per jaar. Met haar perfecte mix van romantiek en drama, in settings om bij weg te dromen, veroverde ze wereldwijd de harten van miljoenen lezeressen. Daarnaast schreef ze ook tal van korte verhalen. Sommige daarvan werden gepubliceerd in tijdschriften, en bij De Boekerij verschenen twee kleine bundeltjes en de novelle Het gouden licht, die Santa speciaal schreef voor de Nederlandse markt.

Of ze nu schrijft over onverwachte romantische ontmoetingen, de rouw om een overleden kind, de herinneringen die een oude poëziebundel kan oproepen of een geadopteerde papegaai die zich bemoeit met zaken die hem niet aangaan, Santa's heerlijke schrijfstijl is altijd herkenbaar. Haar vele fans zullen zeker smullen van deze unieke verzameling verhalen!

Een handvol geluk bevat de volgende verhalen:

 1. Stille wateren - Good Grace
 2. Taart - Cake
 3. De waarzegster - The fortune teller
 4. Het boek dat fluisterde - The whispering book of poetry
 5. De toverkracht van Italië - The magic of Italy
 6. Het gouden licht - A mother's love
 7. Liefdeslessen - Lessons in love
 8. Een klein avontuur - A small adventure
 9. Het wachten - A life in waiting
 10. Schelpen op het strand - The biggest shell on the beach
 11. De papegaai die zijn mond voorbijpraatte - Loquacious parrot
 12. Spaanse zijde - Spanish silk
 13. De witte duif - The dovecote
 14. Thuis - Home

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: Verzamelbundel
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022585856
Ebook: 9789402313673
Uitgever: BoekerijEen klein avontuur

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (11)

13

Een klein avontuur

Een klein avontuur is een promotie-uitgave voor de roman De Vuurtoren van Connemara en bevat naast het eerste hoofdstuk van dit boek een kort verhaal bestaande uit 9 pagina's.

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: onbekend
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022563557
Ebook: 9789460238741
Uitgever: Boekerij

Een tijdloze liefde

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (12)

19

Een tijdloze liefde

Als Evelina haar grote liefde verliest, lijkt het leven zijn glans verloren. Maar wat als wonderen bestaan?

In het Noord-Italië van de jaren dertig van de vorige eeuw groeit Evelina op als knappe jongste dochter van de familie Pierangelini. Ze is verliefd op Ezra Zanotti, de muzikaal getalenteerde zoon van een Joodse textielverkoper. Tussen de twee ontluikt een geheime romance maar als in 1939 Mussolini een verbond sluit met Hitler komt hun toekomst op losse schroeven te staan. Ezra’s vader weigert te vluchten. Als veteraan uit de Eerste Wereldoorlog en overtuigd patriot denkt hij dat de nazi’s hem en zijn familie met rust zullen laten, maar ze worden allemaal gevangengenomen. Als niemand van hen na de oorlog terugkomt, vertrekt Evelina met een gebroken hart naar Amerika.

Na enige jaren trouwt ze met een wat oudere man en ze krijgen drie kinderen. Ze is Ezra niet vergeten, maar ziet in dat er verschillende manieren zijn om lief te hebben. Tot ze hem op een dag in een koffietentje tegen het lijf loopt. Hij blijkt Auschwitz overleefd te hebben en heeft ook een nieuw leven opgebouwd in New York. Evelina is direct bereid alles voor hem op te geven maar is dat nog mogelijk, of heeft de tijd te diepe sporen nagelaten?

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: Of time, love and tomatoes
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789022583753
Ebook: 9789402318630
Uitgever: Boekerij

Fairfield Park

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (13)

13

Fairfield Park

Hampshire, Engeland. Het prachtige landgoed Fairfield Park ligt er stil bij op de dag van de begrafenis van de heer des huizes, Lord Frampton. Het is een dag die het leven van zijn familieleden voorgoed zal veranderen, want na de uitvaart meldt George Framptons buitenechtelijke dochter Phaedra zich, samen met de notaris van de familie.

Niemand wist van haar bestaan, maar Phaedra is desondanks vlak voor zijn dood door George opgenomen in zijn testament. Wat is er al die jaren geleden gebeurd, wie is Phaedra's moeder, en waarom heeft George de bom op deze manier, pas na zijn dood, laten ontploffen?

In de zoektocht naar antwoorden en verzoening ontstaat er, midden in deze tumultueuze periode, een liefde die sterker is dan bloed. Een onmogelijke liefde...

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: The summer house
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022565063
Ebook: 9789460232572
Uitgever: Boekerij

Het geheim van Montague

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (14)

21

Het geheim van Montague

Zomer 1958. Een rijke, aristocratische familie geniet van een idyllische vakantie. Hun geluk wordt echter verstoord door een bizar sterfgeval. Het breekt het hart van de jonge Celestria Montague - en maakt een abrupt einde aan haar dromen.

Aangemoedigd door haar grootvader, een flamboyante Amerikaanse oliebaron, gaat Celestria op onderzoek uit. Haar zoektocht leidt haar langs de ruige kust van Zuid-Italië waar Celestria's geloof in haar familie én in de liefde zwaar op de proef wordt gesteld, tot ze de man ontmoet die haar leert dat de waarheid de kern van alle liefde is...

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: Sea of lost love
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789022551936
Ebook: 9789460234927
Uitgever: Boekerij

Het gouden licht

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (15)

19

Het gouden licht

Celeste rouwt om de tragische dood van haar zoontje Jack. Als ze hoort dat haar neefje Bruno bij haar komt logeren, betwijfelt ze of ze het wel kan verdragen om weer een kind om zich heen te hebben.

Maar als Bruno er eenmaal is, kan ze niet anders dan haar best voor hem doen. Ze wil dat hij zich welkom en geliefd voelt, ondanks haar eigen pijn. En wonderlijk genoeg lijkt de jongen meer te weten over Jack dan mogelijk is...

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: A mother's love
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022568538
Ebook: 9789460239144
Uitgever: BoekerijHet vlinderkistje

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (16)

26

Het vlinderkistje

Federica scheurde het papier eraf, het was een ruw houten doosje. Het was niet mooi. Het was zelfs niet betoverend... 'Maak het open,' fluisterde hij in haar oor. Ze aarzelde. 'Kom op, amorcita, maak het open.'
Het kleine doosje mocht van buiten eenvoudig zijn, lelijk zelfs, van binnen was het het mooiste dat ze ooit had gezien. De hele binnenkant was bedekt met kleine steentjes in alle kleuren... Op de bodem trilden de vleugels van een vlinder... Zo delicaat dat Federica een vinger op de vleugels legde om te voelen of ze echt van steentjes waren gemaakt...
'Schoonheid zit niet altijd aan de buitenkant, Fede.' Hij zei het zacht, terwijl hij haar omhelsde.


Het vlinderkistje is een verhaal over liefde, trouw, loyaliteit en vrijheid, dat zich afspeelt in Chili en het Engelse Cornwall.

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: The butterfly box
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789022531303
Ebook: 9789460234880
Uitgever: Boekerij

Naar de overkant

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (17)

30

Naar de overkant

Marigold heeft de steun van haar familie nog nooit zo hard nodig gehad als nu. Maar kunnen ze er wel voor haar zijn?

Marigold woont met haar man Dennis en hun jongvolwassen dochter Suze in een klein dorpje op het Engelse platteland, waar iedereen elkaar kent. Wanneer ook haar negentigjarige moeder bij hen intrekt, omdat ze te oud wordt om alleen te wonen, en hun andere dochter Daisy met een gebroken hart terugkeert uit Milaan, waar ze zes jaar heeft gewoond, lijkt de drukte Marigold een beetje boven het hoofd te groeien. Of is haar toenemende verstrooidheid aan iets anders te wijten?

Terwijl haar dochters met moeite hun leven op de rails krijgen, ontspoort dat van Marigold steeds verder. Het lukt haar niet echt meer om haar winkel te runnen, het huishouden draaiende te houden en de aangekondigde bruiloft van Suze voor te bereiden - zaken waar ze normaal gesproken juist talent voor had. Juist op het moment dat ook Daisy de liefde opnieuw vindt, wordt de diagnose duidelijk. Meer dan ooit heeft Marigold de steun en liefde van haar familie nodig, maar zijn die wel in staat om de offers te brengen die dat van hen vraagt?

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: There and back
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022583746
Ebook: 9789402314632
Uitgever: Boekerij

Onder de ombu-boom

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (18)

31

Onder de ombu-boom

'Ik kan niet aan Argentinië denken zonder dat het beeld van die knoestige boom, wijs en alwetend als een orakel, zich aan mijn bewustzijn opdringt. Ik weet dat het onmogelijk is het verleden te doen herleven, maar in het web van zijn oude takken liggen al mijn herinneringen en hoop voor de toekomst besloten. De ombu is al die tijd hetzelfde gebleven, als een steen in het midden van een rivier, terwijl de wereld eromheen is veranderd.'


Zo begint het verhaal van Sofia Solanas, dochter van de rijke Argentijnse paardenfokker Paco Solanas en Anna Melody O'Dwyer, een Iers plattelandsmeisje. Anna heeft nooit helemaal kunnen aarden op Santa Catalina, de familieranch. Ze heeft altijd het idee gehad niet goed genoeg te zijn bevonden door de familie Solanas. Haar liefhebbende maar eenvoudige ouders ziet ze de eerste jaren van haar huwelijk niet, bang dat zij haar te schande zullen maken.

Na twee zonen krijgt Anna een dochter, maar deze dochter, met haar mengeling van Argentijns en Iers bloed, is niet bepaald een dame. Haar wildheid en haar schoonheid maken haar zeer geliefd bij iedereen, behalve bij haar moeder. De levenslustige en vrolijke Sofia botst vaak met de diepgelovige Anna, die in alles de wil van God ziet. De band die Sofia met haar vader heeft pijnigt Anna. Sofia windt haar vader om haar vinger, en mag van hem zelfs een polowedstrijd spelen.

Santi, de neef van Sofia, vindt haar erg amusant. Haar ongetemdheid en haar plotselinge uitbarstingen maken haar heel anders dan andere meisjes. En langzaam beginnen hem ook andere verschillen op te vallen. Tussen Sofia en Santi groeit meer dan vriendschap, en meer dan een familieband... Ze weten beiden dat zij wellicht voor elkaar bestemd zijn, maar elkaar nooit zullen krijgen.

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: Meet me under the ombu tree
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789022537787
Ebook: 9789460925511
Uitgever: Boekerij

Schaduwen van de tijd

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (19)

2

Schaduwen van de tijd

Een verboden liefde. Een onmogelijke keuze...

Wanneer detective Pixie Tate naar de wilde kust van Cornwall moet om in het statige St Sidwell Manor een merkwaardig mysterie te ontrafelen begrijpt ze al snel dat daar iets bijzonders verborgen moet zijn.

Meer dan honderd jaar geleden verdween in het holst van de nacht een kind uit zijn bed en werd nooit meer teruggezien. Pixie moet achter de waarheid zien te komen: wat is er gebeurd in die laatste maanverlichte uren?

Terwijl het verhaal heen en weer beweegt tussen het verleden en heden worden geheimen onthuld, liefdesaffaires aan het licht gebracht en wordt Pixie gedwongen een verwoestende keuze te maken die alles zal veranderen.

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: Shadows in the moonlight
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789049203856
Ebook: 9789402323733
Uitgever: Boekerij

Villa Magdalena

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (20)

20

Villa Magdalena

Toscane, 1968. Van buiten de imposante muren van Villa Magdalena probeert een klein, in vodden gehuld meisje een glimp op te vangen van het huis en de schitterende tuinen van een van de machtigste families van Italië. Voor Floriana is het spieden naar het huis een dagelijks ritueel - en een manier om de ellende en armoede van alledag te vergeten. Maar op een warme zomerdag wordt ze betrapt door Dante Bonfanti, de knappe zoon des huizes. Floriana en Dante weten beiden niet hoe hun toekomst door deze ontmoeting zal veranderen.

Devon, 2009. Marina Turner is de geliefde tweede vrouw van Grey Turner, en de gehate stiefmoeder van zijn dochter Clementine. Al jaren beheren Marina en Grey het Hotel Polzanze, maar de zaken gaan de laatste tijd erg slecht. Om nieuwe gasten te trekken huurt Marina als laatste redmiddel een 'artist-in-residence' in: Rafa Santoro. Met zijn knappe uiterlijk en Latino charme zal deze Argentijnse schilder het hotel weer tot leven moeten wekken, en misschien heeft hij ook een helende invloed op de onrustige Clementine. Maar Rafa zal meer doen dan dat: hij heeft zijn eigen redenen om in het hotel te werken. Zijn komst zal Marina en Clementine terugvoeren naar Villa Magdalena van vele jaren geleden.

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: The Mermaid Garden
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022562284
Ebook: 9789460925443
Uitgever: BoekerijWacht op mij

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (21)

32

Wacht op mij

Florence verloor in de Tweede Wereldoorlog haar grote liefde. Maar sommige liefdes blijken sterker dan de dood...

Gulliver’s Bay, Cornwall, 1944: Als Rupert Dash sneuvelt tijdens de Slag om Arnhem, is zijn vrouw Florence er kapot van. Ze kan niet accepteren dat hij voor altijd uit haar leven is verdwenen. Wanneer ze een gedicht met de titel Wacht op mij verborgen vindt in een oud boek, gelooft ze dat het een teken van haar man is. Een belofte dat hij bij haar terug zal komen.

Londen, 1988: Max heeft altijd last gehad van een vreselijke terugkerende droom. Een waarbij hij met een parachute landt achter de vijandelijke linies, en wordt omringd door het onophoudelijke geluid van geweervuur. De droom eindigt met zijn dood op het slagveld. Om te begrijpen waarom hij wordt achtervolgd door zulke afschuwelijke nachtmerries, begint hij aan een spirituele reis die hem naar Gulliver’s Bay leidt, en een man genaamd Rupert Dash.

Melbourne, 1995: Florence ontvangt een brief van Max. Ze heeft hem nog nooit ontmoet en hij woont aan de andere kant van de wereld. En hij zegt dat hij zich een leven herinnert dat aan iemand anders vóór hem toebehoorde. Hij zegt dat hij haar echtgenoot was, Rupert - de man waar Florence eenenvijftig jaar op heeft gewacht...

Schrijver: Santa Montefiore
Oorspronkelijke titel: Wait for me
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789022597361
Ebook: 9789402319811
Uitgever: Boekerij

De boeken van Santa Montefiore op volgorde (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6498

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.